Ny uke – nye utfordringer

Dagen startet med meldinger om at skolene i Skaun var stengt pga. strømbrudd i Børsa. En stund senere ny beskjed om at Buvik skole holdt åpent som normalt. Så da gikk Noah og la seg og jentene kom seg avgårde. Blir litt irritert hver gang det virker som om politikerne i Skaun glemmer at Buvika er en del av kommunen. 

På hjemmekontoret møtedag, men strøm og Internett falt ut med jevne mellomrom. Telia hadde tekniske problemer (mobilnett).  Kunne ha kjørt til Persaunet, men politiet advarer mot svært glatte veier og ber folk holde seg hjemme om de kan. Det er unormalt mye køer, så får vel bare takle dårlige forhold på hjemmekontoret. 

Etter jobb planla jeg en ny 4×4 på tredemølla. Startet strålende, og ble passe ivrig med hastighetsknappen. Plutselig smalt det i leggen, ny skade og sikkert uker før den er bra igjen. Så da ble det 5 x 4 minutter på romaskina istedenfor, gav skuffende lite PAI i forhold til løping (må ro raskere neste gang). 

Nå klarer jeg såvidt å gå, og spekulerer på hva jeg må finne på når det trengs påfyll av ny PAI igjen allerede på onsdag. Tror nok dette nyttårsforsettet var i overkant ivrig, skader tatt i betraktning. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *