Kamala Beach

skylaKamala er en liten fiskelandsby, som er kjent for å være stille, rolig og mer avslappende enn nabostrendene.

Nord på Kamala Beach ligger Skyla. Det er en strandbar, og den er så spesiell at den skal være verdt et besøk. Det er også et utkikksplatå i nærheten hvor det er en geocache. Et korallrev nord på stranda egner seg bra til snorkling. Ettersom det er i monsuntid kan sjøen være urolig og bølger store.

Paragon Tailer er en mann som heter Mike, og han skal være en av de bedre skredderne på øya Phuket.

fantaseaFantaSea er en fornøyelsespark med dans, akrobatikk, fyrverkeri, kostymer, elefanter og tigere. Showet begynner kl. 21 og det anbefales å dra hit minst et par timer før det. Åpningstider 17.30 – 23.30 alle dager bortsett fra torsdager. Ligger ca. 400 meter fra hotellet.

Pang Chang Kamala er en elefantpark, hvor vi kan ta en halvtimes tur på en elefant og etterpå bade med en babyelefant. Det er ti år siden Kamala ble hardt rammet av tsunami, og vi bør nok både besøke Tsunamimonumentet og sikre at vi vet hvor vi skal dra om noe lignende skulle skje igjen. Er flere muligheter til å leie en «long tail boat» for å dra ut til nabostrendene i Laem Singh eller Surin Beach. Fredagsmarkedet er rett ved hotellet, og det må en jo nesten innom. Om vi vil trene litt i ferien er Kamala gym en mulighet, men det er også treningssenter på hotellet.

3908608795_802f62a5be_zEr en i Thailand må en jo ta massasje, og det betyr ikke nødvendigvis tradisjonell thaimassasje (som kan være heller ubehagelig). I Kamala er «Royal Thai Spa», «The Sunanda Spa» og «Home massage Kamala» som er rangert i den rekkefølgen på Tripadvisor.com.

Kamala Beach er nok et rimelig kjedelig sted, så etter 12 dager er vi nok klare for litt mer liv og røre. Det kan være det skjer så mye på hotellet at det frister å bli lengre, men det skal jeg se nærmere på en annen dag.

geo
Geocacher og kart over Kamala pr. 25.02.2014.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *