Levering av mat på døra?

Vi bruker alt for mye penger til mat, et sted mellom 12-18 tusen hver eneste måned. Hver gang jeg tar det opp kommer svaret; «Du aner ikke hva ting koster» og hun har nok et poeng. I dag tok vi opp temaet i lunchen på jobb, hvor flere hadde veldig gode erfaringer med å få maten levert rett på døra. Det ble påstått at dette var både rimeligere, morsommere, mer lærerrik og ikke minst sunnere enn å bruke tid på å handle og lage hastemiddager fra dag til dag.

Det er mange leverandører av slike tjenester, og de tar typisk fra 599 til rundt 1200 kroner for 5 middager. Da får en alle varene levert på døra sammen med oppskrifter – og det finnes flere alternativer ut fra hvor sunn maten skal være. Utfordringen er som vanlig de å bo på bygda, hvor jeg ikke finner noen som leverer til Buvika. Retthjem.no, godtlevert.no eller middagshjelpen.no er gode alternativer for Trondheim, men leverer altså ikke til oss.

Én kommentar til “Levering av mat på døra?”

  1. Satt faktisk nå å leita litt rundt etter ukesmenyer jeg, for å få litt mer variasjon i maten 😛

    http://www.sol.no/mat/ukemeny/ her har du et pent utvalg av ulike ukemenyer. Ei som har en meny som skal kunne gi mat for 4 til 400 kroner for uka. Dere er altså en for mye 😛

    Men mye fin inspirasjon på de menyene iallefall :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *