Brillefin

1
Hodet mitt (si ifra om du ser noe farlig)

Har vært sykemeldt de siste dagene, for lettere å kunne feilsøke øyne. Siste utvikling kom denne uka, da en press-test viste at noe presset bak det venstre øyet. Det er en typisk indikasjon på blodpropp eller hjernesvulst, og satte sving i hjelpeapparatet. Så nå har jeg fått tatt bilder av hodet, vært hos leger, nevrologer og øyeleger. Heldigvis avtar presset, og krisen ser ut til å være avverget i denne omgang. Teoriene spriker fortsatt, men det er ingenting som tyder på at ting er så alvorlige som først signalisert.

Øyelegen mener det er alderen, selv om det er litt rart at synet ble markert dårligere rett før lunch onsdag 24.09.14. Teorien er at synet gradvis blir dårligere, og at en kompenserer helt til en ikke lengre klarer dette og «alt» kollapser. Han finner ikke noe galt med øynene, men anbefaler lesebriller foran dataskjerm og bøker.

Andre er mer usikre, hvor det er flere teorier enn leger involvert. Hvorvidt det er relatert synsnerver, blodårer, hjernen eller noe annet har ikke jeg peiling på. Det er ihvertfall tatt masse prøver, og finner en ikke ut noe skjer det vel igjen om noen år. I skrivende stund er øynene nesten tilbake til normalen. Forrige gang gikk det over i løpet av et døgn, denne gangen tok det 9.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *