Kritisk anlagt?

I ettermiddag var jeg med Heimdal Sykling på en introduksjonsdag med 3T Rosten. To trivelige damer som fortalte om trening,  før tre ulike gruppetimer.

Først spinning, med forsåvidt god treningseffekt. Kunne virkelig spart meg for all den kjatringen underveis, noe spesielt kvinnelige instruktører legger stor vekt på.

Så fikk vi prøve Pump, som vistnok skulle være lett rent teknisk. Veldig mye styr med å ta på/av vekter, og enkelte øvelser i overkant mye teknikk og koordinering for min del. Fikk brukt muskler jeg ellers ikke bruker, men hva er vitsen med å trene dem?

Siste økt var Hot yoga i en sal som har 37-40 grader (eneste i Norge av sitt slag). Instruktøren la opp til ymse yoga øvelser, som fikk selv de mest veltrente til å se klønete ut. I yoga får en tid til å studere kvinnelige instruktører i ymse kinkige posisjoner. Må innrømme at jeg savner kvinnelige former på de mest veltrente og det slår meg hvor like disse treningsdamene er i form og væremåte.

Selv om jeg kanskje er noe kritisk var det en god økt, som innfridde mine fordommer til Pump og Yoga. Interessant å prøve noe nytt, så neste gang bør jeg vel prøve Zumba eller timen med det fiffige navnet Rumpe. Bilder stjålet fra Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *