Singapore

Vi starter ferien med snev av jetlag og for oss uvanlig høye temperaturer. Da er risikoen for gretten kone og sure barn skyhøy. De første dagene bli hektiske, hvor mye bare må oppleves. Vi har best erfaring med halve dager med opplevelser, der vi liker å slappe av med aircondition/basseng når sola er på sitt varmeste.

I kveld googler jeg om Singapore Zoo og Singapore City, og samler informasjon fortløpende her. Det vil si; nok et innlegg mest for egen del.

Uke 1 – grovskisse
25.06: Lander sent på kvelden.
26.06: Må ha en rolig hotell/basseng/massasjedag.
27.06: Singapore Zoo
28.06: Singapore City
29.06: Legoland/Vannpark
30.06: Legoland/Vannpark
01.07: Legoland/Vannpark og reise nordover

Da rekker vi ikke Hello Kitty Land eller alle andre muligheter i Johor Bahru.

img-jungle-breakfastSingapore Zoo: Kåret til verdens beste dyrehage.

kl. 08:15 Taxi fra hotellet

kl. 09:00 Eneste sted i verden som tilbyr frokost med Orangutanger. Måtte forhåndsbookes, og ble dyrt (x 5,7) selv om jentene spiser gratis. Meny. Fordelen med å spise i parken er at vi nok få mer parktid før neste måltid.
frokost

Det er verdt å betale for å kunne benytte bilene som kjører rundt i parken. Veldig stor park, husk å skriv ut park map.

showPå en fomiddag er det 4 show, og de er lagt opp sånn at vi vil slite med å rekke alle. Det anbefales å komme tidlig for å få plass på første rad.

snapDet er også bestemte tidspunkt for ponniridning mating(10-12) eller å ta bilder med for eksempel Orangutanger (11.00).

Mating av dyr kan også være en opplevelse, da spesielt sjiraffer (kl. 11.45) og kanskje nakenrotter (11.30). I tillegg bør vi jo få sett parken og kanskje rukket noen av de andre attraksjonene.

Uten planlegging blir dette random, og ser vi uansett ikke rekker alt.

Huskeliste: Drikkeflasker, Innsiktsmiddel, solkrem, hatter anbefales, kamera m/ekstra batteri og snacks (som kornbarer). Badetøy. Gode sko. Dyrt å kjøpe mat inne i parken i forhold til å ha med. Det er en vannpark i dyrehagen for å kjøle seg ned (Kidsworld). Det påstås også at en kan drikke vannet fra drikkefontener, dvs. refill av drikkeflasker.

Singapore sentrum
Sentrum er relativt lite, men fortsatt stort nok til å bli  utslitte om vi går feil. Ser det kan være vel så fornuftig å gå på kveldstid som på formiddag. Jeg har lyst å oppleve følgende:
– Marina Bay, helst bassengområdet, men utkikksplatået også ok.
– Gardens by the bay, kanskje lysshowet 19.45 eller 20.45 som en avslutning på en kveld ute?
– Spise på en barnevennlig restaurant.

Det var alt jeg rakk i kveld. Må fortsette (revidere) en annen kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *