Påska 2018 – planlegging

På Fredag tar vi påskeferie. Da har ungene 10 dager fri fra skole og barnehage.

Tror vi kjører til Frøya i helga. Der er det meldt mye regn, og da blir vi neppe mer enn et par netter. Må vel huske fiskestanga og kjøpe ny nylon for utskifting. Sjekke status på barnas fiskestenger og kanskje kjøpe med en redningsvest.

Høye temperaturer neste uke. Så må jeg få hentet noen lass med sand og jord hos Ramlo  (åpent 7-17 mandag og tirsdag). Så må vi kjøpe duk og frø. I år tenker jeg å plante asparges. Det tar gjerne et par år før det blir avling, men det passer for så vidt greit. Så nå er det store spørsmålet hvor jeg får kjøpt slike frø eller planter i Trøndelag. Guide.

Så er det mulig vi tar oss en dagstur til Inderøya mot slutten av neste uke, litt avhengig av været. Siv Inger og Thorleif med sine fire små sammen med oss fem i en hytte betyr mas, stress og kaos om en ikke avlastes med å kunne kaste ut ungene.    

Vi tenkte egentlig å dra til Dovre siste del av påska.

Eneste utfordring med den hytta er at det er utedo, ikke akkurat favoritten til de som blir med meg på tur. Så i dag fikk vi denne hyggelige beskjeden og kansellerte dermed hele oppholdet. Synes jeg ser oss med spade ned i utedoen før og etter hvert besøk.

Så selve påskehelga er dermed litt åpen, og det betyr nok at vi bør planlegge påskeegg og sikre at påskeharen tradisjon tro får gjemt disse godt. Kreves jo litt ekstra planlegging i forhold til cøliaki, da det vanlige smågodtet er for risikofullt. Kiwi har satsning på ekstra frukt og grønt i påska, men spørs vel om det blir suksess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *