Dag 30: Siste dag på Koh Samui

I dag sjekket vi ut på det ene rommet, mens vi har det andre helt frem til avreise utpå kvelden. Det er ofte rimeligere å booke en ekstra natt ennå betale det hotellet skal ha om vi sjekker ut sent. Bading, massasje og mat i dag også, og det er vel stort sett det vi har gjort her ukene på Samui. 

Flyplassen her er privat, og det betyr at flyene koster 3-4 ganger enn om en reiser fra fastlandet. Denne gangen vurderte vi at en halv reisedag mindre var verdt litt ekstra betaling. Litt flaut og bli ropt opp for å bli kjørt tilbake (med egen buss og følge) til bagasjeområdet. Der hadde jeg en powerbank i kofferten, og det er jo ikke lov her nede. 

Vel fremme i Bangkok gikk egentlig alt på skinner. Reisen til Oslo gikk også fint, selv om det alltid er styr på Gardermoen. På Gardermoen måtte vi ta ut bagasjen, gjennom toll og passkontroll før bagasjen kunne sendes videre. Det ble stress, for ingenting på Gardermoen flyter på skinner. Vi rakk verken toalett eller Taxfree, og jeg trykket på sur-ansikt for sikkerhetskontrollen nok en gang. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *