Bil, kino og pizza

E6 stengt på grunn av veiarbeid, så en omvei via Melhus og Rødde på vei til Melhus bil. Der var det signering av papirer, så nå er vi eier av en splitter ny Ford S-max med mye ekstrautstyr. Helt sikkert galskap å bruke så mye penger på bil, men kan ikke gråte over avgjørelser når de er tatt.

Videre gikk turen til Prinsen kino, der Bufetat spanderte kino, popcorn og brus til hele gjengen. Det gjør de en gang i året, og vi er ikke vanskelige å be. Vi fikk sett Ekspedisjon Knerten, en liten uke før ordinær premiere. Filmen var ikke mye å skryte av, men de yngste var storfornøyd. Noah og jeg hadde tenkt å se Geostorm, men ble skeptisk etter å ha sett trailer. Den har bare 12 årsgrense som en 10 åring fint tåler å se, men så er det da også årsaker til aldersgrenser på film.

Etter kino dro vi på Peppes Pizza på bursdagsfeiring. 4 voksne og 7 små betyr spetakkel, men pizzaen var god og det er da kjekt å møte søsken, søskenbarn, tanter og onkler av og til. Vi rakk til og med en hårklipp og en barbering før en lang omvei takket være mer veiarbeid. Blir litt uskarpe bilder av mobilen min, så bør vel begynne å ta med det skikkelige kameraet på tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *