Oslotur

Tidligfly mandag til Gardermoen for BOTT workshop med prosjektgruppa, før flytoget til sentrum intervju med Skatteetaten om styring i staten. Det er milevis fra vår statlige verden til mer konkurranseutsatte næringer, så det blir mye byråkratisk prosess og løse ord. Det brukes år og millioner på å lage gode planer, men det å få planer gjennomført er i beste fall svært variabelt. 

I staten leverer de fleste ord og tjenester heller enn fysiske produkt. Hvorvidt det oppleves bedre løsninger avhenger gjerne mye mer av brukerens medvirkning enn av selve løsningen. Får vel se på det som et gode og slutte å tenke så mye på planlagt resultat av prosesser.

På tirsdag var det demonstrasjon av løsning for søknadsfasen til prosjektprosessen. En veldig bra demo, og mye tyder på at vi har funnet riktig leverandør til formålet. 

En fin kveldstur på mandag, og vel hjemme tirsdag kveld kom jeg meg gjennom min første hele time med løping i 2019. Hastigheten er fortsatt for lav, men nå handler mye om å få kilometer i beina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *