Ymse

I kveld har Veronica laget gave til de ansatte i barnehagen. Jeg synes egentlig det blir litt feil å gi gaver når de tross alt bare gjør jobben sin. Fant også noen bilder av ungene irisskolefoto.no, kanskje ikke orginaler men lagrer dem her på bloggen uansett.

Nå er det en båt som gies bort på finn.no, der den står noen hundre meter fra huset vårt. Lurer på om den blir et bra lekeapparat til ungene? Vi har jo plass, og om en får hjelp med traktor til å sette den å plass er den også et rimelig alternativ. Blir befaring til båten i morgen, hvor jeg vil ha en båt med relativt store og tørre areal også innendørs.

Høyblokka i Holtermannsgt. 1 og to nærliggende trehus ble solgt til Entra eiendom for 91 millioner i fjor, og nå er det riving av alle bygg. Så når jeg dro hjem fra jobb i dag ble jeg dusjet av flere store vannkanoner som nok har som formål å holde støv i sjakk. Fant også en sånn kabeltrommel på vei hjem fra jobb, tilhørende en konkurs og nedlagt forretning. Veronica ser etter slike for å kunne lage kabeltrommelbord, så spørs vel om jeg ikke må låne henger i morgen både til båt og kabeltrommel. Søker en litt om det emnet på nettet kan en lese om panteordninger og tyverier av kabeltromler, hvor interiørdamer gjerne blir lovbrytere på veien til det perfekte kabeltrommelbord.

En kollega på jobb veltet nylig stygt på sykkel. I dag fikk han en gave fra eiendomsavdelingen, en sykkel med både støttehjul, veltegafler og førstehjelpsskrin. En morsom oppmerksomhet i en ellers hektisk hverdag.

Én kommentar til “Ymse”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *