Ko(a)s

Dagen startet med møte på Skaun ungdomsskole og rektors kontor, vi har en §9a sak pga. jentedrama. Alle har rett på et trygt og godt psykososialt skolemiljø og sånn er det ikke i 8 klasse. Faste møter fremover, også får en se om vi får gjort mer enn bare å skravle. Jeg forstår ikke jentedrama godt nok til å fordele skyld, men det eneste som er helt sikkert er at jentene ikke er så uskyldige som de prøver å gi inntrykk av hjemme.

Rakk innom jobb og barberer før ny seanse om søvn. Det mest interessante fra i dag var vel at koffein virker på en mye verre måte på kvinner som går på hormonelle prevensjonsmidler. Jeg hadde ikke drukket kaffe etter klokka 12 som kvinne, men det gjør jeg forsåvidt heller ikke som mann. Det blir litt for mye selvfølgeligheter i forskningen, og nytten er foreløpig minimal. Er noen uker igjen.

Så utstilling på Buvik Skole, der Kaiza har store forventninger om å vinne ti tusen kroner for å lage minigolf i Buvika. Vel hjemme var dugnaden i Saltnes Park i gang, men rakk å bidra litt før torsdagsturn. I morgen skal jeg gjøre alt jeg ikke rakk i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *