Kjeder meg

Livet er litt for mye regnfylt kjedelig hverdag, så nå må jeg finne på noe igjen. Tid for høstprosjekt vol 3. Formålet er å gjøre noe jeg ikke vil gjort uten å planlegge, og helst lære noe nytt på veien. Listen oppdateres løpende i takt med at muligheter dukker opp.

Søndag 15.10: Høljregn, høst, kaldt og trist. Det eneste jeg fant passende for en sånn dag var familiedag i Olavshallen. Aner ikke hva det innebærer, men skader ikke å prøve. Review følger senere i dag.

Mandag 16.10: Besøke sommerfuglutstilling i realfagsbygget. Kan ingenting om sommerfugler, gir potensial for læring. Et noe mer heftig alternativ er seminaret «Weighted Spin Hall Nano-Oscillator-based Neuromorphic Computing System» kl. 14.15-15 på E5-10.

Tirsdag 17.10: Snap-kjapt, henting av Kaiza på turn 19.45. Forutsetter at Veronica kan kjøre på turn. Onsdag 18.10: Seminar om EU-taxonomy, forutsetter utsettelse av møte på jobb.
Torsdag 19.10: Flere muligheter, men Kaiza skal på turn 18.55-20.15. Babettes gjestebud med 8 retters middag var en mulighet, men ikke glutenfri meny (for Veronica). Får heller satse på å finne nye og interessante relasjoner på jobb-tur i Estenstadmarka.

Fredag 20.10: Sikkert sliten etter uka og Veronica skal på jobb. Satser på å fyre opp et bål ute for kveldsmat. Oppgaven blir da å dra til en ny gapahuk vi ikke har grillet i før, og forberede mat i forkant. Gapahuket ved Oksvatnet kan gi plass for fiskestang, men finnes flere muligheter.

Lørdag 21.10: Toilldag i byen, så da er det en fin anledning å gjøre noe annet. Vi trenger oss nye Halloweenkostymer, men egentlig en veldig dum dag å dra til byen på.

Søndag 22.10: En fin dag for oppdagelser, vet ikke hvor enda.
Mandag 23.10: Kræsjer med volleyball.

28.10: Labyrint of horrors i Børsa. Har besøkt den før, men ny og stadig større.

Tirsdag 07.11: Bygg og miljødagen. Forutsetter match med jobb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *