Jobbtanker

Da er de styremøte på NTNU, og jeg blir som vanlig rimelig oppgitt over både saker og fremlegging. Styret villedes strengt tatt i sak etter sak, men tror ikke dette styret ville vært i stand til å forstå alt det som ikke fortelles.

Det var noen spørsmål, for eksempel Bjørn Skallerud, som ønsket sidenummerering i saken for å ha litt orden. Morsomt når han sitter på et kontor som har alt annet enn struktur og orden.

Det var et par unge friske pust som hadde forberedt hvert sitt innlegg. Flere ville høres, men hadde strengt tatt ikke noe å komme med.  Bjørn Haugstad og Anne Borg sier mange ord, men hva de egentlig sa var jeg sikkert for dum til å forstå. Så jeg innrømmer at jeg har stadig mindre tro på nivå1 på NTNU, det svarer i stadig større grad på kallenavnet «tåkeheimen». Hvorvidt det er hensiktsmessig å tåkelegge styremøtene får andre vurdere.

En av de største sakene i dag var hvorvidt sånne som meg burde kunne følge styremøtene. Flere var redde for AI/algoritmer for at noen kunne utgi seg som styremedlemmer om det ble streamet ansikt og lyd. Trening av deep-fake algoritmer er jo interessant, et fagområde jeg kunne tenkt meg å lære.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *