Valentinskramper

Hurra, så er tvangsromantikkens dag tilbake. Facebook oversvømmes av folk som legger ut bilder av roser, kaker og valentinsgaver. Presset på oss som føler behov for å stå i mot tvang på årets minst romantiske dag øker fra år til år…..

Noah ble syk i barnehagen i dag, kvalm og i dårlig form. Vel hjemme ble det oppkast og han klaget over vondt i hjertet. Plutselig hørte Veronica noen rare lyder og da hun kom opp lå Noah der bevistløs, blå i fjeset og med noen voldsomme kramper. Ikke lenge etter var 2 ambulanser på plass og det ble full fart til sykehuset. Naboen kom for å passe vesla, og jeg stresset meg hjemover for å hente Ariana i barnehagen. I ambulansen ble det målt høy feber (39,6) og rask feberøkning når en er i dårlig form tyder på feberkramper. Så da håper vi ikke de finner noe annet på blodprøver – og undersøkelser av hjertet (bi-lyd) sånn at alt snart blir normalisert igjen.

Ariana var på kino sammen med Heidi, Geir og familien – der filmen «Rive-Rolf» var ganske skummel og veldig morsomt. Lang dag i barnehagen og lang film var ganske utmattende, så ingen problemer med legging i dag… 🙂IMG_0767

IMG_0768

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *