Optimist?

I dag plantet vi tomat, agurk, chili, aubergine og paprikaplanter, for i går var værvarselet for de neste par ukene relativt bra. Nå meldes det snø, kulde og kraftig vind. Jeg innrømmer det, første mai er i tidligste laget å sette ut planter, hvor de sikkert blir ødelagt i løpet av natta. Har også sådd gresskar, løk, persille, gressløk, gulerøtter og ulike sorter salat så krysser fingrene for at noe gir resultat. Vi har kjøpt oss dissestativ og rutsjebane, men kom ikke så langt med montering i dag. Så nå blir det innkjøp av pipenøkkelsett og drill, hvor riktig verktøy er minst halve jobben. Har også gravd ut plass for lekestua, men desto lengre ned jeg graver desto mer leire blir det. Så bør vel også få tak i et lass med grus, sånn at lekestua står stødig.

Første mai har jo vært dagen arbeiderklassen går i tog, mens de øvrige borgerne venter til sitt tog den 17 mai. Jeg anser meg jo som en del av arbeiderklassen, men det ble ikke noe tog på meg i år heller. Som i fjor var toget for preget av gammelkommunister med gåstol og stokk, og parolene var som vanlig heller håpløse.

Godt med fridag, og med besøk av Heidi, Geir, Thomas, Henrik, Monica, Espen, Astrid og Solveig ble det både god mat og godt selskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *