En helt vanlig Torsdag

Tror jeg bør melde oss på tv-programet «ekstremt rot» eller «ekstreme samlere». Det kjøpes enorme mengder «stæsj», og selv med et stort hus flyter det over. Hamstring er vanskelig diagnose, hvor en må behandle mentale og følelsesmessige skader. Istedet for flere år med terapi er det mulig vi heller bare kjøper enda flere kasser, skap og skuffer.

Jeg ble bekymret når Noah en stund tegnet krig og bomber på tegningene sine. Nå er det drager som er i fokus, og i dag var det en som satt i en vase. Jeg spurte hvordan han kom på å tegne akkurat det og han sa at den bare ble til mens han holdt på. Kreativiteten kommer også til syne ved utkledning, der han i dag gikk rundt med solbriller uten glass.

I barnehagen ble det en liten leteaksjon når jeg kom i dag. Lille spirrevipp var plutselig blitt borte, og ingen kunne finne henne. Så kom det høylydt latter og plutselig et hode opp av komfyren. Vel hjemme var det litt mer herjing før hun satt bom fast i en kurv. Ikke første gang vi opplever det, hvor Ariana gjorde det samme i fjor.

Ariana dro til Frøya i går, og skal være der ute helt til søndag. Tror nok hun synes det er stor stas, men har samtidig en mistanke om at hun snart vil få hjemlengsel.

I år leverte vi 68 kilo epler på Corona Safteri, som ble bare 40 liter saft (i fjor leverte vi 56 kilo og fikk 51 liter). Saften har mye mer fruktkjøtt enn i fjor, men smaken er god. Siste frist for å levere epler til safteriet er i morgen, så fortsatt muligheter om noen forbarmer seg over eplene som er på trærne (sikkert et par hundre kilo). 10 av våre flasker allerede er byttet bort mot en flaske Bache-Gabrielsen X.O, og flere vil nok gies vekk til de som hjalp til med innhøsting 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *