Samarbeid med skole

I dag var det et først et tretimers foredrag av Ingrid Lund med tema; «Tydelige og varme fosterforeldre i samarbeid med skole når atferd utfordrer». Mye av fokuset gikk mot «de stille barna» og hvordan disse ofte blir oversett og neglisjert i den norske skolen.

Noah er jo en av de mer stille og forsiktige, og vi merker at han fortsatt har utfordringer med skolesituasjonen. I Buvika er det 40-50 førsteklassinger, stuet sammen på et klasserom. I alle klasser er det en god del bajaser som krever mye oppmerksomhet og det lille jeg har sett av lærere og ansatte på SFO er ikke særlig betryggende. Nå har vi snart foreldremøte, og jeg er spent på å høre skolens versjon. Skoletrivsel er enormt viktig for å bli den han har potensial for å bli, og jeg har allerede sett for meg linjen vi må gå om læreren bagatelliserer. Vi har jo fått høre mye om Buvika og mobbing, men når det er mye innflytting håper jeg det er endringsmuligheter.

Siste økt i det faglige programmet i dag var et intervju med en beredskapshjem mor som hadde hatt totalt 73 barn hos seg + 6 egne. Det var også intervju med en biologisk mor som hadde mistet barna sine, en gripende historie full av selvinnsikt. Julie Stokke avsluttet programmet med en del låter. Så litt egentid, der jeg spaserte til Hell mens Veronica tok seg en tur opp i 7 etasje (treningssenter) før festmiddag 🙂

I dag var Noah i avisen, hvor han var med familien Simonsen på legofestival i Lånkehallen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *