Arbeidsplaner

Planleggingen for Buvika er i gang for lengst. Vi fikk jo huset relativt billig, så slikt sett har vi litt egenkapital for å sette i stand litt. Utfordringen er vel at dersom vi ønsker rimelige lån krever det desto mer av vår egenkapital. Det frustrerende er jo at jeg og samboer har vidt ulike prioriteringsliste, og jeg ser ikke frem til kranglene når listen må kuttes og når alle de nye behovene fremmes.

2 kommentarer til “Arbeidsplaner”

  1. Gratulerer med hus, rene Villavillekulla 🙂 Men at det er et oppussingsprosjekt er jo soleklart 🙂 det er jo sjel i huset da, det er jo litt kult – dere burde jo se hva dere kan klare å leve med inntil vidre, og ta litt etterhvert. Hovedprioritet burde jo først være det utvendige + barnesikring mener nå jeg – selv om jeg forstår Veronica, for det er jo det som er morro….

  2. Jotakk. Er det soleklart at det er et oppussingsobjekt? Alle vinduer er skiftet, huset er etterisolert og det er egentlig i ganske bra stand. Så er det noen ting vi har lyst å gjøre noe med, men vi ville nok hatt lyst til mye av det samme om vi hadde hatt en helt nytt hus. Veronica tenker på det inne i huset, jeg tenker mest på det utvendige. Så tenker vi begge må gi og ta litt om dette skal bli bra både på kort og lang sikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *