Hjemtur

Isfrie veier, så  hjemturen gikk som en lek. Mer svenskehandel, så nå er både fryser, kjøleskap og vinskap fylt til randen. Innom Stjørdal for å hilse på Siv-Inger, Thorleif, Aron, Tom Lucas og de to babyene. Vel hjemme kom Nina og Bård på besøk og kveldsmat.

Veronica har fått lyst på torp i Sverige. For henne er selve huset/hytta det viktige, mens for meg handler mye om lokasjon. Skal jeg ha hytte må den ha muligheter jeg ikke har hjemme, for hva er ellers poenget? Jeg vil ikke kjøpe noe som krever masse vedlikehold, men kanskje en liten hytte på 50-80 kvadrat. Jeg vil helst ha hytte ved et vann, da med fiske og bademuligheter både vinter og sommer. Jeg kan tenke meg badstue, og helst tilgangsvei som brøytes og vedlikeholdes. Gjerne i et friluftsområde.

34_177587020Det er ei hytte til salgs nå, i Duved. Den har vært tilsalgs lenge, så vi frykter det er noe mer galt enn at den ligger rett ved toglinja. Den er ved scooterleden, kort vei fra Storlien og koster lite ved innkjøp (nedsatt til 490 000,-). Hytta ligger noen hundre meter fra Enafors stasjon, som er betjent med regionaltoget fra Trondheim til Østersund. Den er rehabilitert innvendig (nytt kjøkken mm.) og nymalt utevendig. Da den mangler badstue, nærhet til vann og barnevennlig uteområde leter vi nok videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *