Nyttårsforsetter 2015

Uten navn
Ny t-shirt med samme effekt som trening

Viktig med tradisjoner, som nyttårsforsetter.

Trening og vektnedgang er jo obligatorisk, og i år er tallene 100 ganger i løpet av året og under 90 kilo til jul (akkurat som i fjor). Monica,  Veronica og Espen har vektmål på 65, 75 og under hundre.

Monica har et mål om å spare 10 kroner per brukte garnnøste, og Espen skal brygge et godt øl. Veronica hadde sløvt lite forsetter i år, så hun må bidra på mine.

Selvrealisering for meg handler om å gjøre eller lære meg noe  nytt. Så nå har jeg invitert en del utvalgte personer til kåringen av «årets hjemmebrygger 2015». Denne akter jeg å vinne, så nå  har jeg 11 måneder på meg til å lære ølbryggingens kunst. Ingenting er som litt konkurranse når det gjelder å finne motivasjon.

Familie er det også greit å ha fokus på. Så søndager fra nå og ut året (52 ganger) skal jeg prøve å gå gjennom ukas planer med Veronica. Det regner jeg med gir litt muligheter vi i dag mister i det daglige kaoset. Merkbart dårligere mat uten middagsplan, og for mye sofaliv uten tid avsatt til lekselesing, brettspill eller andre aktiviteter.

Så da var det 4 forsetter for 2015: trening, matfornuft, ølbrygging og ukeplan. Desto lengre fokus holdes, desto bedre resultat.

2 kommentarer til “Nyttårsforsetter 2015”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *