Vårvær i sikte

SkjermbildeVi rekker knapt de hverdagslige gjøremål og ukene flyr avgårde.

Nå er det endelig meldt vårvær i Buvika. og for å rekke å nyte det mest mulig er jeg avhengig av å ha planer og huskelister. Så kveldens innlegg blir igjen mest for egen del, for å strukturere en noe kaotisk hverdag.

Torsdag: Jentene på barnedans og trening på oss voksne.  Kanskje lage pinnedeig til helga? Gjør klar til Tur Ariana fredag. Bytte inn antenne Expert. Klesvask. Noah lekser til fredag. Kjøp meisel og beskjæringssaks. Evt. shopping av mat for helga.

oybergetFredag: Veronica kveldsvakt. Kanskje vi orker å ta oss en tur? Det er et klebersteinsbrudd på Øyberget (bla. stein til Nidarosdomen) . Litt usikker på veien, men kanskje verdt å lete etter. Ta med meisel og hammer for å ta med litt kleberstein hjem. Skal kunne skjæres i med kniv, må prøves. Fyll på GPS med geocacher til lørdag. Evt. husvask.

Lørdag: Veronica jobber. Kjempevær, må på tur. Flere alternativer.

1. Fylkesmesterskap i isfiske for lag på Våddan ved Venn i Skaun. 3 på hvert lag, 300 kroner/lag. Påmelding fra kl 10 til kl 1130. Fiske fra kl 12 til kl 15.

2. Kanskje besøke Siv-Inger, Thorleif og alle ungene, om de er hjemme (avventer svar).

3. Den internasjonale Pi-dagen markeres i Storvika på Stjørdal kl. 11-13 (GC5N1ZW). Ha med pinnebrøddeig og pølser.

loddrett4. Kanskje en tur til Elvran for å se på det store Jettegryte-hullet? (GC533TB). Stilig turmål jeg tror ungene vil like. Mulig litt for mye snø enda? Veibeskrivelse: Svinger til H. fra Rv. 705 v/ Sætnan, og kjører over bru over elva Leksa. Kjører noen hundre meter etter privat veg (gjennom et sandtak) til merket sti begynner og følger denne 900 m til «Grøbba».

5. Barnas turlag Soknedal inviterer til bålpanne, hesteridning og aktiviteter for barna fra kl. 12.

Søndag: Veronica jobber. Trampolinemontering? Kanskje litt for tidlig, men ramma kan settes opp. Kanskje male utemøbler. Rydde vekk snøskuffer etc. Skal skiene benyttes på barnas skidag neste helg eller ryddes vekk? Evt. bestille billetter. Regner med naboungene holder mine i aktivitet, så da får jeg kanskje gjort litt forefallent…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *