Religiøse utfordringer…

eI kveld deltok jeg på en religiøs diskusjon på Facebook (der jeg tross alt har en religiøs oppdragelse). Like etter likte jeg arrangementet «International grab a boob day» (på Facebook) og reaksjonene var umiddelbare.

Reaksjonene var at jeg gjennom kunnskap og meninger kan være et forbilde for religiøs ungdom og at det ikke er forenelig med å like arrangement av seksuell art. Diskusjonen gikk på kunnskap og ikke tro, og javisst – jeg ble provosert. Samtidig må jeg vel bare trekke på smilebåndet. Om noen har utfordringer med min livsførsel, så er vel det i grunn deres utfordring og ikke min?

Min blogg er jo mest til eget bruk, men som kontrollfreak har jeg relativt god oversikt over dere lesere. Dere er en miks mellom dypt religiøse og det ordboka nok vil kalle ateister. Vi har tildels ulike opplevelser av virkeligheten, og jeg påstår ikke at din er mer rett eller gal enn min. Javisst, jeg kan oppleve noen av dere som trangsynte og enkle. Samtidig bør vel det heller være min utfordring enn din? I morgen er det «Beef and blowjob day», men etter kveldens reaksjoner bør jeg vel ikke si mer om den saken. Alt er hva en gjør det til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *