Rulleblad

Nok en arbeidsuke er endelig over og det er helg. Det er få plasser hvor så mange yter så mye, og samtidig får utrettet så lite, som her på NTNU. På en måte frustrerende å være sliten etter arbeidsuka, samtidig som lite er gjort av praktisk betydning. Det var kveldens hjertesukk, og jeg får vel bare ekstra utfordringer om jeg skriver mer om akkurat den saken.

Her i Buvika er det tid for helgvask, og kanskje få gjort en del praktiske ting. Ungene har fått helgevasken og vi jobber med å kvitte oss med siste rest av forkjølelse.

20150416_191303

Fikk ny uttømmende politiattest  (alle fosterforeldre må sende inn slike) og ble påminnet om at jeg  begynner å bli veldig gammel. Snart 20 år siden jeg mistet sertifikatet og fikk min første fartsdom. 20150417_071901

Uka har nok med seg selv, og da gjelder det vel å få brukt helga på en god måte. Veronica jobber tidligvakt i dag, nattvakt i natt og nattvakt igjen i morgen. Så da blir det nok turer på oss, før vi får besøk av unger og en arkitekt på ettermiddagen. Vi håper å få noen gode tips på hvordan vi kan fikse på huset vi har, der det nok er mer realistisk enn å bygge drømmehuset til Veronica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *