Ny letekveld

Nok et innlegg  mest til eget bruk. Alle hoteller og flyreiser er booket, så nå er det på tide å dobbeltsjekke og google litt.

SkjermbildePulai Springs Resort, 25-29.06. Booking.com hadde «value deal» på Pulai Springs. Fordelen med booking.com er at det er lett å kansellere og booke på nytt.  Så da sparte vi en tusenlapp og hotellet er plutselig innenfor budsjett.

Dag 1-3: Avslapping ved bassenget. Kanskje litt SPA? Dyrere enn Thailand, men balinesisk massasje heller enn thaimassasje (SPA-meny). Et par timer med body scrub & body massasje er veldig greit før vi blir solbrente. Mulig å kjøpe en SPA-pamper-pakke på nettet, ca. 1000 norske kroner (totalt 5,5 timer med ulik massasje, fordelt på 8 vouchers).

Hotellet er egentlig et golf-hotell, og det er stort. De har kidsclub, flere barnebasseng og mange restauranter. Den kinesiske restauranten har vunnet flere priser og får mye skryt på tripadvisor. Litt langt fra byen, men relativt rimelig med taxi. Må huske å svare på e-post til  transport@pulaisprings.com for transport fra flyplassen. Omtrent 1500 meter fra hotellet er det en geocache; N 01° 33.291 E 103° 38.232. Hello Kitty land er ca. 25 minutter unna.Vi må minst en, kanskje 2 formiddager til Singapore.

uten navnOrchard Road er shoppinggata i Singapore. Dyrere enn tilsvarende i Kuala Lumpur. Det skal være veldig rent og pent, der forsøpling straffes med høye bøter.

Singapore Zoo er noe så sjeldent som en dyrehage som får veldig bra kritikker på Tripadvisor, og dyr er jo alltid en hit hos barna. Denne bloggen forteller mye om Singapore.

Vi burde opp i baren på Marina Sands (gitt at det er lov for barn) for å nyte utsikten over byen. Er det ikke lov kan en betale 50NOK pr. person for å dra opp til utsiktsplatået på toppen. Legger vi da med en runde i sentrum, Chinatown og et måltid er vel snart tiden brukt opp og sløving/basseng frister igjen.

Dag 4 – 6: Legoland 
Tror vi drar hit tidlig på dagen den fjerde dagen. Sjekker inn, legger igjen bagasje og får en dag i Legoland. Vi har billetter 2 x 2 dager. 29 juni og 30 juni + 30 juni og 1 juli. Så den 30 kan vi nok ha pause på rommet midt på dagen (om det ikke er lov å gå inn/ut av parken flere ganger på en dag på en og samme billett).

Dag 6 blir en lang dag, med utsjekking på morgenen, en hel dag i parken og fly videre 20.40 på kvelden. Lander i Penang 21.50. Må huske å sjekke airport transfer, sånn at noen venter på oss når vi lander.

Dag 7 – 16: Batu Ferringhi
Har ikke så mye å tilføye det som er skrevet før. Det er Durian-festival på Penang i juli og den må oppleves. Den ledet til en stor brannutrykning i Trondheim i for noen år siden, takket være sin verdensberømte ubehagelige lukt (beskrives som en blanding av terpentin, gammelost, oppkast og råtten løk). Til tross for dette er durian en svært populær delikatesse og forfriskning i Asia. Dersom du kan komme over den gjennomtrengende lukta skal fruktkjøttet ha en kremaktig konsistens og ha en smak som minner om alt fra vaniljekrem til sherry og mandler (ref. artikkel i adressa).

Den 6-7 juli er det en stor Heritage matfestival i Georgetown, og en ettermiddag her skal være en opplevelse. Program kommer senere.

Zen Spa anbefales om en skal ha massasje i Ferringhi. Koster dobbelt så mye som strandmassasjen, men ca. 160 kroner for en times massasje er fortsatt overkommelig.

11 juli blir det utsjekk og fly kl. 16.15 til Langkawi. Ikke booket flyplass transfer, litt usikker på hotellvalg.

Dag 17 – 26 Langkawi
Har booket et hotell her, men ikke fornøyd med prisen. Mulig vi burde lete etter noe annet mellom 11 – 20 juli, der Aseania kan avbookes kostnadsfritt frem til 9 juli. Vi betaler ca. 10500 norske kroner for 9 netter, og for den summen burde det være mulig å finne et mye bedre hotell. Ser det er kampanje på nettsidene deres nå, ca. 8500 for samme rom. Da mister vi muligheten til å avbestille. Har sendt e-post og spurt om vi kan bo på et av de mindre rommene (ca. 6500 for 9 netter).

Langkawi kan ellers by på flaggermusgrotte, undervannspark (500 meter fra hotellet), taubane og veldig mye annet om vi orker.

Den 20 juli kl. 16.35 går ferden sør til Kuala Lumpur.

Dag 27 – 31 Kuala Lumpur
Tror hoteller vi har booket her er veldig bra, men spent på hvor mye av feriebudsjettet vi har igjen. De siste dagene kommer til å gå med til fornøyelsespark og shopping + en dag eller to i Kuala Lumpur city.

Hjemreisen starter 00:55 den 25.07.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *