Nytt besøk fra Ji-Hyun

I dag var det informasjon og kursing av nye kolleger fra gamle HIST, og første kursrunde er endelig ferdig. Jeg er absolutt ingen pedagog, og trives nok bedre fordypet i tall og analyser.

Tirsdager er det klatrekurs, og Noah var i storform. Det er klatrevegger på 10, 15 eller 20 meter og han regnet fortløpende sammen hvor høyt han totalt sett hadde klatret. Så det var en veldig sliten gutt som satte seg i bilen etter halvannen time i klatreveggen. I dag lærte vi hvordan vi bør bruke føtter og tyngdepunkt, og neste gang er det håndgrep som står på kursplanen.

I juli fikk vi besøk av en backpacker fra Korea, og i kveld kom hun på besøk igjen. Hun har haiket rundt både på Island og i Midt-Østen det siste halvåret, og stort sett sovet i telt. Hun har opplevd å bli robbet i Jordan, kastet stein på i palestinske områder og sett nordlys i Alta. Nå blir hun nok i Buvika noen dager, og det store spørsmålet er hvilke opplevelser vi kan bidra med i vårt område. Har litt lyst å ta henne med i lysløypene i morgen, for hun har aldri prøvd å gå på ski.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *