Valg med omhu

Det er travle tider og det betyr prioriteringer. Det gjelder så vel på jobb som på hjemmebane, og ikke minst i forhold til fritid. Denne uka var det invitasjoner til opplegg 6 av 7 kvelder, og det harmoniserer lite med familieliv og skift-arbeidende kone.

I kveld ble kolleger prioritert med middag og god drille på Nord Øst, en relativt ny restaurant på Solsiden. Nord Øst prøver å ta de beste lokale råværene og gi de en smak av østen. Min totale rating: 4/6.

Maten var fortreffelig (5/6).  Tilhørende vinpakke var bra, og deres signaturcocktails like så (5/6). De har god plass og helt greie lokaliteter (4/6). Ikke så mye å utsette på service  (5/6). Det er en ting som trekker ned totalscoren veldig, nemlig de bittesmå porsjonene. Jeg forventer å spise meg mett på restaurant, og blir litt gretten når maten bare så vidt rekker å terge smaksløkene (3/6). Prisen må nok også sies å være relativt høy, porsjonsstørrelsen tatt i betraktning. Litt mer proteiner (les kjøtt) eller tilbehør (potet etc.) kunne gjort et bra måltid helt fortreffelig. Ikke noe å utsette på selskapet, men i frykt for å mobbe noen unnlater jeg å sette karakterer på dem.

I morgen skal Veronica jobbe og jeg er familiefar. På lørdag er det mannekveld, hvor det loves sjitprat og et realt påfyll av testosteron på Austmann. Alt ligger til rette for en sløv søndag på sofaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *