Planlegging av mulige nyttårsforsetter

1. Selvutvikling
For noen måneder siden fikk jeg et tips om et bra kurs i italiensk fra en kollega. Det kan blant annet lastes ned, og skal høres i løpet av 2012. Jeg innrømmer at matlaging ikke er min sterkeste side. I 2011 lærte jeg meg jo å lage sushi, og forsettet for 2012 er å lære meg å lage anderetter. Blogging gjør det lett å bevare både bilder, minner og tanker. Blogger nesten utelukkende for min egen del og har lyst å fortsette med det i 2012.

2. Helse
Lærte engang at det tar 28 dager å innarbeide en rutine, men mulig det tar litt lengre tid om en snakker om trening. Sunne rutiner forventes å gi utslag i vektnedgang.

3. Bryllup
Her går det tregt, og nå er det bare 8-9 måneder igjen til 16.08.2012. Her bør det legges en plan, hvor hver mnd. bør ha sine aktiviteter. Alt som tar tid og energi må planlegges i denne berømte tidsfella, ellers blir det nedprioritert.

4. Barna
Noah blir 5 år til sommeren, og han har forsåvidt prøvd en del forskjellig de siste årene. Jeg tror barna trenger en «egen» aktivitet, noe som er deres og hvor de får dedikert voksenoppfølging. Så her blir målet i første omgang å lokalisere muligheter, så i neste runde og prøve ut mulighetene.  Forslag mottas med takk.

5. Hus og hjem
Den daglige tralten kommer fort nok, og vi har fortsatt et stort hus som trenger noen tusen timers rehabilitering. Har en ikke en plan blir ting utsatt til det uendelige, og det trengs fremdrift om en skal bli ferdig.

6. Sosialt
Kontaktnettet er nok for lite til å utvide horisonten utover hva en får gjennom jobb og familie. Bøygen for å ta kontakt med nye mennesker blir stadig større, og jeg kjenner ingen her i Buvika. Har brukt all tid og energi på de næreste, og da mistet kontakt med tidligere venner og kjente. Merker ofte at jeg er utilpass foran andre mennesker, både i jobbsituasjonen og også privat. Så her bør jeg nok ha forsetter både mot kurs i retorikk, presentasjonsteknikk eller kanskje «small talk». Bør kanskje også ta et lokalt engasjement i en barnehage, velforening, idrettslag eller tilsvarende.

I forhold til planlegging av min tid er alt for mye avhengig av Veronica, så uten henne går nok mange av planene i vasken også i år.

4 kommentarer til “Planlegging av mulige nyttårsforsetter”

  1. Trening/Sosialt:
    Heng deg med på 3T trening. Artigere å trene sammen med noen så heng deg med 🙂 Forsøker å holde 2 økter i uka. Vekta må jobbes med etter litt overspising i jula 🙂

    Barn/Aktiviteter:
    Ta med deg Noah på allidrett på Kattem! 4 års gruppa på mandagene 1630 i gymsalen der. Tobias storgleder seg til hver økt ihvertfall! Grei plass å komme igang med litt organisert aktivitet( går stort sett i hinderløyper, stiv heks, lek+++)

    1. Meldte meg ut av 3T i romjula. Var jo medlem der i 2011, og det gav ikke mersmak. I går meldte jeg meg inn i Maxgym Buvika istedet, 12 mnd. binding. Var på årets første treningsøkt og holdt på å dø etter 10 minutter. Joa, jeg vet at fremgangen kommer fort når en bare begynner, så utelukker ikke gruppetimer om noen uker. Forsettet i 2012 er ihvertfall minst 7 treningsøkter pr. mnd., og klarer jeg det skal jeg nærme meg formen til deg din supertrente bootcamp-fanatiker. 2013 kommer før en vet ordet av det, og vil tro 3T er mer aktuelt igjen om jeg faktisk er i form til å utnytte noe av tilbudet deres (der det er litt for flaut å kollapse 4 minutter inn i en gruppetime).

      Vi var på allidrett på romolslia noen ganger i fjor, antar det er tilsvarende hva de har på Kattem og sikkert her i Buvika (selv om jeg foreløpig bare har funnet et tilbud som starter på 2006-kullet). Tidspunktet 16.30 var veldig tidlig når en jo tross alt bor ute på landet. Det er mulig om en slutter på jobb 15, henter i barnehage, kjører Ariana til Buvika og returnerer direkte til Kattem. Takk for tilbudet, skal vurderes (Buvika er jo tross alt bare ca. 15-20 minutter unna Kattem). Har startet med italiensk i bilen til og fra jobb nå, så merker jeg sitter her og tenker italiensk mens jeg skriver norsk. Så håper 2012 blir et utviklende år både for store og små.

      1. Hehe 🙂 Glad i bootcamp ja! Men skal ikke røpe hvem som har nær døden opplevelse på hver eneste økt. Begynner å merke at jeg er blant de eldre på sånne suicide økter 😀 Men hjelper på forma da. Og det er bra når en er glad i mat 🙂

        Sikkert greit å finne seg et treningstudio i nærheten da. LItt mindre tiltak å sette igang da. Forøvrig kan du jo vurdere å henge deg med på sykling som alternativ til å svette innendørs. Ble hekta på sykling i fjor etter TdF når jeg kjøpte racer 🙂 Er du med så kan vi jo ta en og annen morraøkt rundt Byneset før arbeidstid fra april/mai. Eller er jeg litt for optimistisk nå 😀 Ser for meg 1-2 sykkelturer i uka fra rundt april. Trapper ned 3T på sommerstid til maks 1 gang i uka. Så blir de jo sykling til/fra Lundåsen nesten hver dag da 🙂

        Enig i at det er veldig tidlig med 1630. Rekker som regel ikke bli ferdig med dagen. Blir bare å hente Tobias og pakke i ham en brødskive først. Så tar jeg igjen en time jobb på kveldstid.

        1. Morraøkt rundt byneset vurderes som en anelse for optimistisk ja, men jeg liker tanken (og jeg har lært at det er tanken som teller). Har vurdert sykkel, men jeg har alltid syntes at sykling har vært relativt kjedelig og jeg liker ikke å kjede meg. Mulig det er mer morsomt med litt fysisk form og en god sykkel. Jeg er med på squash på Sluppen da, om du sykler innom der på vei hjem fra jobb og det kan planlegges noen dager på forhånd. Squash var morsomt for 15-20 år siden, men så var også formen noen hakk bedre tilbake i ungdommen.

          Merker at det snart er helg, der energinivået i kroppen er på lavnivå. Skal bekjempe det med en treningsøkt på maxgym Buvika nå om fruen tillater det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *