Middag og bowling

Hyggelig og passe impulsivt å bli invitert ut på mat og bowling med x-kolleger. BEVISST-gjengen fra NTNU er fortsatt mange involverte medarbeidere og stadig flere konsulenter. Så det satses fortsatt mange millioner i året og håper gevinstrealisering snart følger etter. Det har vært svært krevende med datavarehus, utviklings- og driftsorganisasjon de siste årene. 

Skal jeg være helt ærlig er jeg glad jeg ikke har vært ansatt med oppgaver i prosjektet det siste året. Grunnstrukturer som skulle ta noen uker 2016/2017 ferdigstilles i disse dager. Den er en viktig forutsetning for alle som jobber i BEVISST, selv om mange også lever godt med til dels løse planer og prosesser. Jeg ville blitt for frustrert og da går energi (og søvn) i helt feil retninger. 

BEVISST var en viktig del av hverdagen i mange år på NTNU og det var hyggelig å treffe gamle kjente. Relasjoner er tross alt en viktig del av hvem vi er, og hvorvidt det skapes fremtidige muligheter mot BEVISST-gjengen gjenstår å se. Bonus med bra bowlingscore i alle tre runder, alltid godt å føle en lykkes med det en gjør. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *