Tilbake i Trondheim med dassbok

På vei fra Frøya til Trondheim kjøpte jeg «den nødvendige dassboka», en bok jeg mener bør finnes på alle toalett (Veronica er uenig). Boka inneholder morsomme historier, skrøner, vitser, og tegninger som du kan koble av med under dobesøket.
Veronica på sin side har vært på finn.no og funnet seg en gammel heltre speilkommode. Det må vel kalles en slags hobby, hvor hun kjøper brukte gamle møbler som hun maler (så selger hun dem igjen når hun er lei av dem). Nedenfor er «før» bilder, hvor «etter» bilder legges ut når hun er ferdig.
I ettermiddag var vi bedt til naboen på middag. Kona i familien er fra Thailand og hadde disket opp med den ene smakfulle retten etter den andre. Thailandsk mat er gjerne karakteristert av kraftige smaker, spesielt limesaft, sitrongress og frisk koriander. Thaimai har et rykte for å være sterk, noe som ofte forklares av phrik khii nuu, eller oversatt musebæsj-chili. Det skal sies at rettene vi fikk servert var uten de sterkeste krydderne, og smakte veldig godt også med den nordiske gane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *