Jawbone up – vurdering nr. 1

SONY DSCDa har jeg fått min nye Jawbone UP. Det første jeg testet var mat-funksjonen, det vil si at den skal ha oversikt over hva jeg spiser. Når jeg prøver strekkodeleseren finner den ikke varen eller finner helt feil vare. En eske läkerol Salvi ble «Tomatketchup uten tilsatt sukker», og varer som melk, smør eller sennep finnes ikke. Heldigvis kan en legge til bilder, matvarer og næringsinnhold manuelt. Registrering av kosthold får dermed en foreløpig 2/6 karakter.

Surt vær for kalibrering!
Surt vær for kalibrering!

Det andre som ble testet er bevegelsessensorene og treningsdelen. Disse kalibreres ved at en beveger seg et bestemt stykke og sjekker mot det Jawbone måler. Så etter å ha spasert 6 km. målt med GPS hadde Jawbone registrert 5,63 km. En feilmargin på under 10% før første kalibrering synes jeg egentlig var ganske bra. Blir spennende å se hva feilmarginen er på en løpetur. Foreløpig gir jeg denne delen 4/6, der den nok burde hatt innebygd GPS og pulsmåler for å få full pott (stjeler visstnok for mye batteri).

Den siste delen som skal testes er søvndelen, og det er denne jeg er mest spent på. Den biten kommer jeg tilbake til om noen dager sammen med vurdering av alle statistikkmulighetene på vidunderet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *