Oslotur

Profesjonell, digital og best var årets tema for ledersamling på Gardermoen. Merker at flotte taler om hvor fantastiske vi er påvirker meg feil vei, har en tendens til å bli negativ når andre oppleves som overdrevet positive.

De fleste organisasjoner har kastet seg på bølgen digitisering. Det handler om å kartlegge prosesser, standardisere og å sette strøm på prosesser («keep the lights on»). Enkelte beveger seg også over i digitalisering, som for mange betyr også å endre prosessene. Hos oss er ambisjonen digital transformasjon, helt nye forretningsmodeller. Vi hopper like gjerne over digitisering og digitalisering, for ting er ikke så lett å forbedre eller endre i en gradert forsvarsverden. Hadde lyst å påpeke at det er langt fra et lederseminar med flotte ord og til gjennomføring, men klarte rimelig godt å holde kjeft for ikke å ødelegge den gode stemningen.

Det var hyggelig å bli kjent med flere nye kolleger og det er alltid godt med seminarmat og festmiddager. Fikk forsøkt fasilitetene på Thon Hotel Airport og mandagsmila ble fullført som tiltenkt på tredemølla.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *