Høstprosjekt 2019

«Hovedkilden til motivasjon er å sette og leve i tråd med inspirerende mål og verdier»

Som vanlig betyr høsten krisestemning med tanke på fokus og tid, klarer rett og slett ikke å ta meg sammen. Så må vel bryte ned de vanlige målene og prøve å finne noe å jobbe mot.

Hovedmål 1: Bli i god fysisk form!

Delmål 1: Nordsjørittet 13 juni 2020 (263 dager). Guttetur 2020.

Delmål 2: VOX sept. 2020. Gjennomføre med Emil.

Delmål 3: Fortsette å jobbe for å nå målet om 12K skritt i hverdagsaktivitet i snitt for 2019. Snittet hittil i September er på 9481, til tross for halvmaraton i starten av måneden. Handler om å ta seg sammen etter lange arbeidsdager.

Snitt på 13853 fra 01.01.19 – 20.09.19

Hovedmål 2: Oppnå merkbar vekst og utvikling hos barna.

Dette ble et diffust mål, så også her må jeg vel prøve å lage målbare delmål.

Delmål 4: Innføre høst, vinter og vår-aktiviteter for alle 3 barna nå som fotballsesongen går mot slutt. Det handler nok mye om å sørge for at de ikke havner i sofaen med mobil og nettbrett, og da gjelder det å finne gode alternativ. Tror det betyr at jeg bidrar som trener på innebandy, at vi kjøper inn matter til aking for vinteren, squash med Noah hver helg og kanskje planlegge et fast besøk i bassenget i måneden.

Delmål 5: Finne fornuftige julegaver til ungene, noe som trigger læring, kreativitet eller hverdagsaktivitet (ikke så lett som det høres ut).

Delmål 6: Innføre ukeplaner som faktisk følges opp, inkl. lekser i en relativt travel hverdag. Små endringer som kan utvikle barna og gi oss voksne mer tid til egne aktiviteter.

Delmål 7: Sørge for at Ariana får den helsehjelpen hun trenger. Opplever helsevesenet som ustrukturert og kaotisk, mer opptatt av å kaste ball (dvs. pasienter) enn på å finne diagnose og behandling. Krever nok at vi følger opp helsevesenet tettere, sånn at det blir litt mer strukturert oppfølging.

Hovedmål 3: Utvikle Veronica, meg og ikke minst parforholdet

Delmål 8: Øke egen kompetanse gjennom mer målrettede aktiviteter (eks. ulike former for kurs). Minst et gjennomført kurs pr. mnd. Krever planlegging.

Delmål 9: Gjennomføre minst 3 aktiviteter før jul med Veronica med fokus bare på oss og parforholdet. Vi har utfordringer som alle par, og uten fokus og prioritering av hverandre går det veldig fort helt feil vei. Eks. planlegge storbyhelg eller en form for kurs sammen (eks. swing, par-kurs etc.).

Det ble mange nok, og neste steg blir å få det til å virke i hverdagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *