Sydentur booket, men hysj!

Tror ikke ungene skal vite noe enda, så om noen forviller seg inn hit må de holde kjeft. Den siste uka før jul drar vi, og vi tar bestemor med sørover.

Ikke så lett å velge hoteller, der de som har penest fasiliteter som ofte ligger lengst fra sentrum og strand. For oss var det som vanlig maten som var utslagsgivende, der hotellet får gode skussmål for å lage glutenfri mat. Så da valgte vi like gjerne all inklusive, og satser på at maten er god.

Hotellet er noen kilometer fra Puerto Rico, men heldigvis motsatt vei fra der vi bodde sist vi var på samme øy. Må vel bare lagre ned det jeg finner med noen raske Google-søk.

  • Weekly market in Arguineguin: every Tuesday morning
  • Weekly market in Puerto de Mogán: every Friday morning
  • Market in Puerto Rico: (local products only)
  • Art and craft market in Teror: every Sunday morning
  • Flea market in Maspalomas: every Sunday morning at C/ San Mateo in San Fernando

Mamma/bestemor vil sikkert innom sjømannskirken, rundt en mil unna hotellet. Julekonsert utvendig 17. desember kl. 19.30. Gudstjenester på søndager. Sjekk planen nærmere avreise. Går busser titt og ofte begge veier, og sikkert like greit som taxi.

Alle reiseguider anbefaler gåturer på Gran Canaria, og akkurat det hoppet vi over sist vi var der. Ser det er en 8,5 km. gåtur fra hotellet til Puerto Rico langs sjøen. Burde egentlig leie oss sykler for uka, men ser ut som det koster en liten formue (og de blir neppe brukt mer enn 2-5 ganger).


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *