Refusjonskrav

Ryddedager er nødvendig, så i dag ble nok en full skaphenger kjørt til gjenbrukstorget, regninger ble betalt og det ble dratt frem en del gamle papirer. Fikk endelig sendt refusjonskravet til Trønderenergi, ved at strømbruddet 12.12 varte i over 12 timer. Regelverket er klokkeklart, hvor kontrollforskrift 9A gir meg rett på å få refundert 600 kroner om jeg sender en søknad. Verdt noen minutter av min tid 🙂

I dag leser jeg om hvordan oppfatninger dannes, at vi har en unik opplevelse av virkeligheten.

«Du skaper din egen opplevelse av virkeligheten, øyeblikk til øyeblikk, fra i din bevissthet, ved hjelp av tankens kraft.»

Dette er jo selvfølgeligheter, men boka har en del interessante eksempler og oppgaver. Noen av oppgavene gikk på å stoppe opp for å høre på lyder, se og kjenne på ting nettopp for å forstå at vi faktisk kan påvirke hvordan vi opplever virkeligheten.

100% av vår oppfatning er skapt av våre tanker. Hvis en person tror de trenger X, Y eller Z for å føle A, B eller C, så vil de oppfatte det som en realitet. Konklusjonen er ikke uventet at en må lære å «lure» hjernen til å skape oppfatninger som er hensiktsmessige. Tilsynelatende lever vi alle i våre omstendigheter (en verden av arbeidsplasser, venner, biler, familie, hus, penger, kolleger, prestasjoner osv.), men hver og en av oss lever egentlig i vår egne tankeskapte opplevelse. Det er fortsatt ikke noe nytt i noe av det som er lest til nå, men så er det enda 24 kapitler igjen……109705

Dagens 3 punkt:
– Gikk veldig fint å gjøre leksene med Noah i dag, gutten strålte og da er det gøy.
– Fikk ordnet en gammel feil på jobb i dag. Det gir godfølelse av å føle at en har gjort noe bra, synd at antagelig ingen vil oppdage gevinstene av det som ble gjort.
– Skilpadden vår var kontaktsøkende i dag, og det er første gang jeg har opplevd at den har oppsøkt fysisk kontakt. Har vært litt bekymret, men i dag spiste den godt og svømte lykkelig rundt da den fikk ukens varme bad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *